Πιστοποιήσεις και Διακρίσεις premium έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με υψηλές φαινόλες χαμηλής οξύτητας

Την ελαιοκομική περίοδο 2020-2021 το ελαιόλαδο Aelia διακρίθηκε ως ένα  ελαιόλαδο με υψηλές φαινόλες που το καθιστά ένα εξαιρετικό ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας με ισχυρισμό υγείας. Πιστοποιήθηκε επίσης από την Cosmocert ως βιολογικό προϊόν.

Ειδικότερα, η ανάλυση του Aelia Olive Oil έδειξε ότι τα επίπεδα της ελαιοκανθάλης είναι πάνω από το μέσο όρο των δειγμάτων διεθνούς δειγματοληψίας ελαιολάδων.  (από εκείνους που περιλαμβάνονται στη μελέτη που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Davis)

Η ημερήσια κατανάλωση 20 g από το αναλυθέν δείγμα παρέχει 11,2 mg παραγώγων τυροσόλης και υδροξυτυροσόλης. Τα ελαιόλαδα που περιέχουν >5 mg ανά 20 g ανήκουν στην κατηγορία των ελαίων που προστατεύουν από την οξείδωση των λιπιδίων του αίματος. (σύμφωνα με τον κανονισμό 432/2012 της Ευρωπαϊκής Ένωσης)

Σημειώνεται ότι η Ελαιοκανθάλη και η Ελαιασίνη διαθέτουν σημαντική βιολογική δράση και σε αυτές έχουν αποδοθεί αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές, καρδιοπροστατευτικές και νευροπροστατευτικές ιδιότητες.

Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτά τα αποτελέσματα. Με απλά λόγια μας ενημερώνουν ότι η κατανάλωση ακατέργαστου ελαιολάδου "Aelia" συμβάλλει στην καλή υγεία και στη θεραπεία διαφόρων σοβαρών ασθενειών όπως η νόσος του Αλτσχάιμερ. Με αυτόν μπορεί να θεωρηθεί φαρμακευτικό προϊόν.

Παρακάτω σας δείχνουμε τις πιστοποιήσεις και τις διακρίσεις  για τις υψηλές φαινόλες του premium έξτρα παρθένου ελαιολάδου "Αέλια"

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΕΛΙΩΝ

[products columns="4″ orderby="title" order="ASC" ids=""]