Αποστολή στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Αέλια βιολογικά προϊόντα

Η παράδοση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου γίνεται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Μπορείτε να απολαύσετε το υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο "Αέλια" όπου κι αν βρίσκεστε μέσα σε λίγες μέρες. Έτσι θα χαρίσετε στις σαλάτες και στις λιχουδίες σας μια ανώτερη γεύση και ποιότητα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τα προϊόντα Aelia αποστέλλονται μέσω Courier ή μέσω μεταφορικού εταιρείας. Η παραγγελία παραδίδεται στη διεύθυνσή σας με 1-3 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος παράδοσης καλύπτεται από τον αγοραστή.

Με courier τα έξοδα αποστολής είναι € 4,00 ανά δέμα μέχρι 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι € 1,00.

Σε περίπτωση που το δέμα είναι αρκετά βαρύ, είναι προτιμότερο να σας στείλουμε το δέμα με μεταφορική και να το παραλάβετε απευθείας από την εταιρεία μεταφορών. Για την Αθήνα υπάρχει η δυνατότητα αποστολής δεμάτων από πόρτα σε πόρτα, το οποία κοστίζει 10 € ανά δέμα.

Παρακαλούμε ελέγξτε τα έξοδα αποστολής κατά την παραγγελία σας.

Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 13%

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Στέλνουμε τα προϊόντα μας σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες με μεταφορική εταιρεία μέσα σε 10 ημέρες. Είναι προτιμότερο να παραγγείλετε 2 ή 4 δοχεία των 5λίτρων ελαιολάδου ή να συνδυάσετε προϊόντα, δηλαδή 2 δοχεία ελαιολάδου και 10 συσκευασίες ελιές. Η παράδοση κάθε δέματος που περιέχει 4 δοχεία των 5 λίτρων  κοστίζει 40-50€ ανάλογα με τη χώρα. Μπορείτε να υπολογίσετε το κόστος παράδοσης τοποθετώντας την παραγγελία σας online.

Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 13%

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΕΛΙΑ

[products columns="4″ orderby="title" order="ASC" ids=""]